Al 1999 vaig encetar el meu camí professional com a titellaire de muppets per TVE, primer en el programa Barri Sèsam (Roberta, Cerdita Terelu, Rafaella,...) i després a Los Lunnis (Lula des de l'inici al 2003, Lucho des del 2016 i varis secundaris). Un programa que s'ha pogut veure a La 1, La 2 i a Clan. Fins i tot al 2019 es va estrenar als cinemes la pel·lícula "La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico" dirigida per Juan Pablo Buscarini, on hi vaig participar (Lucho veu i manipulació). Són molts anys d'experiència i aprenentatge. Em diverteix enormement aquesta feina, donar vida a un objecte o titella, interpretar, posar la veu i el moviment propi que requereix cada personatge, i en aquest cas amb la complicitat de la càmera i els seus codis propis.

Al 2022 vaig participar al programa UauKaKau que es pot veure al Súper3 (TV3) fent el personatge corpori Kau i les veus de la Ka i la Serpentina.

Tot seguit podeu veure uns fragments del personatge Lula, Lucho i un ocellot.