Aquest és un tros del meu conte.

 

 Llicenciada en Art Dramàtic a l’ Institut del Teatre (1993-1997) en l’especialitat de Teatre de Gest.

 

Explico contes per la gent menuda a les biblioteques i escoles, també n’havia visitat fent recitals de poesia per adults. M'agrada tenir la gent aprop i poder mirar-los als ulls. 

M'ajudo de la veu, dels gests, d'objectes, de titelles, de vestuaris, de complements o de màscares. Tot plegat molt senzill i en moments puntuals. 

Soc membre de La Faula Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral des de la seva formació el 2020.

 

He fet d'actriu en diferents companyies, al TNC, al Centre Dramàtic del Vallès. També he fet direccions, ajudanties, acompanyaments de moviment i col·laboracions en diferents companyies com Farrés Brothers i Cia2 Princeses BarbudesKa Teatre. (Companyies que produeixen, sobretot, per públic familiar)

 

He treballat durant molts anys com a titellaire de muppets en programes de TVE, primer interpretant diferents personatges femenins al programa Barri Sèsam (1999) i després al programa Los Lunnis (2003-2020) manipulant i donant veu a diferents personatges com Lula i Lucho. 

Participo també al programa UauKaKau (2022) a TV3 (Súper 3) portant el corpori Kau i posant la veu de la Ka i a la Serpentina. 

 

La meva formació no ha parat al llarg dels anys amb cursos molt diversos tant a nivell artístic  com d'un treball més personal de conciència i presència: titelles i objectes, cant, doblatge, ATB (Awareness through the body).

 

Però sobretot no ha parat la meva formació física.

M'agrada moure'm. Ho necessito per viure. A l'inici em vaig formar amb disciplines com trapezi (m'agrada penjar-me cap per avall), aikido, mim...però sobretot dansa, on continuo formant-me en diverses escoles i professionals. Actualment exploro la dansa improvisació i genero en grup diverses produccions.

 

La docència també ha format part del meu camí a diferents centres i formant part de l'equip de professors de l'Escola de Teatre de Piera durant 5 anys.

  

I això és tant veritat com que el conte no s'ha acabat.

 

 

 

 

 

 

 Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral