Aquest és un tros del meu conte.

 

 Llicenciada en Art Dramàtic a l’ Institut del Teatre (1993-1997) en l’especialitat de Teatre de Gest.

 

Explico contes per la gent menuda a les biblioteques i escoles, també n’havia visitat fent recitals de poesia per adults. M'agrada tenir la gent aprop i poder mirar-los als ulls. 

M'ajudo de la veu, dels gests, d'objectes, de titelles, de vestuaris, de complements o de màscares. Tot plegat molt senzill i en moments puntuals.

 

He fet d'actriu en diferents companyies, al TNC, al Centre Dramàtic del Vallès. També he fet direccions, ajudanties, acompanyaments de moviment i col·laboracions en diferents companyies com Farrés Brothers i Cia2 Princeses BarbudesKa Teatre. (Companyies que produeixen, sobretot, per públic familiar)

 

He treballat durant molts anys com a titellaire de muppets en programes de TVE, primer interpretant diferents personatges femenins al programa Barri Sèsam (1999) i després al programa Los Lunnis (2003-2020) manipulant i donant veu a diferents personatges com Lula i Lucho. 

Participo també al programa UauKaKau (2022) a TV3 (Súper 3) portant el corpori Kau i posant la veu de la Ka i a la Serpentina. 

 

La meva formació no ha parat al llarg dels anys amb cursos molt diversos tant a nivell artístic  com d'un treball més personal de conciència i presència: titelles i objectes, cant, doblatge, ATB (Awareness through the body).

 

Però sobretot no ha parat la meva formació física.

M'agrada moure'm. Ho necessito per viure. A l'inici em vaig formar amb disciplines com trapezi (m'agrada penjar-me cap per avall), aikido, mim...però sobretot dansa, on continuo formant-me en diverses escoles i professionals. Actualment exploro la dansa improvisació i genero en grup diverses produccions.

 

La docència també ha format part del meu camí a diferents centres i formant part de l'equip de professors de l'Escola de Teatre de Piera durant 5 anys.

  

I això és tant veritat com que el conte no s'ha acabat.