Aquest és un tros del meu conte.

 

Llicenciada en Art Dramàtic a l’ Institut del Teatre (1993-1997), en l’especialitat de Teatre Gestual.

 

Explico contes per la gent menuda a les biblioteques i també n’havia visitat fent recitals de poesia per adults. M'agrada tenir la gent aprop i poder mirar-los als ulls. M'ajudo de la veu, dels gests, de vestuaris, de complements, d'objectes, de titelles o de màscares. Tot plegat molt senzill i en moments puntuals.

 

Actualment també treballo a TVE al programa Los Lunnis  manipulant i donant veu al personatge muppet Lucho que faig des del 2016. Participo al programa des del seu inici, el 2003, fent el personatge muppet  Lula entre altres d'esporàdics.

Anteriorment també havia interpretat diferents personatges femenins al programa Barri Sèsam de TVE.

 

Vaig començar el meu recorregut com actriu amb muntatges teatrals en diferents companyies recorrent  territori i al Centre Dramàtic del Vallès i al Teatre Nacional de Catalunya amb el director i actor Franco di Francescantonio, el qual ha estat una persona i mestre de referència.

 

M'agrada moure'm. Ho necessito per viure. Em bellugo tant com el meu cos em deixa i com el temps es deixa atrapar.

La meva formació física no ha parat al llarg dels anys, a l'inici amb trapezi (m'agrada penjar-me cap per avall), aikido, mim ... però sobretot dansa.

 

És per això que pel camí també he omplert la bossa de cursos de moviment en escoles com Vàrium, La Caldera, la Danseria, Espai d’Arts i amb diverses persones com Julie Stanzak, Constanza Brncic, Paolo Cingolani, BigBouncers, Teresa Garcia Valenzuela, Einat Tal.

Actualment exploro un treball més intuïtiu i improvisatiu.

També m'han acompanyat en el meu recorregut l'ATB (Awareness through the body) i el seitai.

 

Sóc curiosa i m'agrada aprendre. També m'he format en el món dels titelles i els objectes amb gent com Nigel Plaskitt, René Baker, Jorge Picó.

 

 

He fet d'actriu, direccions, acompanyaments de moviment i col·laboracions en diferents companyies com Farrés Brothers i Cia2 Princeses Barbudes, Ka Teatre,  entre d'altres.

 

La docència també ha format part del meu camí a diferents centres i formant part de l'equip de professors de l'Escola de Teatre de Piera durant 5 anys.

 

I això és tant veritat com que el conte no s'ha acabat.